Skip to main content

Tidsskriftet SOR Rapport

SOR Rapport utkommer med seks nummer i året. Hvert nummer inneholder stoff med høy relevans for innsats for mennesker med utviklingshemming.

I venstre marg finner du innholdet for de siste årene (Arkiv). Det kan ta 6-12 måneder fra en artikkel er trykket i Tidsskriftet til den blir publisert på nettet. Er du opptatt av motta stoffet mens det er rykende ferskt og aktuelt anbefaler vi at du abonnerer på tidsskriftet i papirformat.

SOR Rapport har ISSN nr: ISSN 1500–8657 Pris for abonnement: kr 390,- pr år

Abonnement

Bestilling av abonnement

Tidsskriftet SOR Rapport kommer ut med 6 nummer i året og koster kun kr 390,-

Tidsskriftet dukker opp i postkassen mellom 14. og 17. i følgende måneder; februar, april, juni, august, oktober og desember.

Faktura

Faktura sendes ut i løpet av februar. Alle spørsmål om faktura rettes til Orgservice som fakturerer for oss. Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Dersom du ikke har mulighet til dette, ber vi om at det sendes brev til:

Stiftelsen SOR
Myrens verksted 3 B
0476 Oslo

Avbestilling

Du kan når som helst avbestille abonnement. Trykk på knappen nedenfor og fyll ut skjemaet.

Dersom du ikke har mulighet til dette, ber vi om at det sendes epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller brev til:

Stiftelsen SOR
Myrens verksted 3 B
0476 Oslo

Adresseendring

Hvis du flytter eller bytter adresse er det fint om du gir oss beskjed om dette slik at du unngår forsinkelser i leveringen av tidsskriftet. Trykk på knappen nedenfor og fyll ut skjemaet eller send oss en epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..