• Hjem
  • Nyheter
  • Inkluderingspris til stortings­representant Margret Hagerup
Inkluderingspris til stortings­representant Margret Hagerup

Fra venstre: Jann Aasbak (organisasjonssjef HELT MED), Karl Haakon Sævold (styreleder Stiftelsen SOR), Margret Hagerup (stortingspolitiker og prisvinner), Jarle Eknes (daglig leder Helt MED og Stiftelsen SOR). Foto: HELT MED

Inkluderingspris til stortings­representant Margret Hagerup

HELT MEDs inkluderingspris er tildelt stortingsrepresentant Margret Hagerup, Rogaland (H). Hun får prisen for sitt store og vedvarende engasjement for at personer med utviklingshemming skal få muligheter til å jobbe i ordinært arbeidsliv.

I begrunnelsen heter det blant annet: «Årets prisvinner har ikke bare vist gode holdninger, hun har også vist gode handlinger. Hun har vist handlekraft, og har jobbet aktivt for å bevilge midler som kan gi fortsatt vekst til denne typen arbeidsinkludering. Prisvinner ønsker å få til en modernisering som gjør at flere kan komme ut i ordinært arbeidsliv og få den tilretteleggingen og oppfølgingen som gjør at alle kan lykkes i arbeidslivet.»

- Margret Hagerup har, fra første stund, vært en ekstra dedikert og begeistret HELT MED-entusiast. Hun er sterkt engasjert i og opptatt av inkludering, hun har besøkt HELT MED-arbeidsplasser og hun har gjort en betydelig politisk innsats som vi setter stor pris på. Vår felles oppgave er å skape et mer inkluderende, mer mangfoldig og mer likestilt samfunn, sa styreleder i Stiftelsen SOR, Karl Haakon Sævold, da han delte ut prisen.

 

2019 desember DSC00063 1 HELT MED redigertMargret Hagerup, stortingspolitiker og vinner av HELT MED-prisen. Foto: Jarle Eknes


Prisen ble delt ut på Stortinget. Det er andre gang prisen deles ut.

HELT MED er et prosjekt i regi av Stiftelsen SOR. Hensikten er at personer med utviklingshemming

• skal få samme muligheter som andre til å velge blant jobber de er interesserte i
• oppleve at de gjennom deltakelse i arbeidslivet er inkludert og deltakende i samfunnet, på lik linje med andre
• oppleve at de er til nytte for andre

Til nå har over 70 personer fått jobb gjennom ordinært arbeidsliv, og målet er at mer enn 100 personer med utviklingshemming skal få fast jobb i ordinært arbeidsliv hvert eneste år.

Les også saken i Velferd.no

 

Kontakt

Kontaktinfo

Daglig leder - Jarle Eknes
tlf: 90758685
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Org.nr: 984 257 503

Besøksadresse

Seljeveien 6
Løren
Oslo

Postadresse

Stiftelsen SOR
Seljeveien 6
0575 Oslo

Fakturaadresse

Stiftelsen SOR c/o
ASR Accounting AS
Postboks 1027
1803 Askim

EHF: 984257503

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.