Skip to main content
HELT MED i gårdsbarnehage

Bildet: Myren gårdsbarnehage. Foto hentet fra https://myrengbhg.no/

HELT MED i gårdsbarnehage

Første HELT MED-ansettelsen i barnehage på Vestlandet - Myren Gårdsbarnehage og flere skal det bli :-)

Publisert: onsdag, 11. september 2019, av  Jarle Eknes

Daglig leder Anette Kaland i Myren Gårdsbarnehage trengte en flink kjøkkenmedarbeider, og etter fire uker praksis fikk Hege tilbud om fast ansettelse.

Etter noen år hjemme uten jobb, synest Hege det er kjekt å få komme ut i jobb igjen. Myren Gårdsbarnehage er en flott arbeidsplass og Hege stortrivdes fra første stund.

2019 september gardsbarnehage 4Anette Kaland og Hege

Myren Gårdsbarnehage åpnet 1. juli 2016, og tilbyr plass til barn i alderen 1 - 6 år. Det er en 5 avdelings barnehage med moderne fasiliteter for barn og ansatte. Barnehagen kan blant annet tilby bibliotek, formingsrom, sanserom, vannlekerom, familierom, pedagogisk kjøkken og et stort fellesrom (amfi).

2019 september gardsbarnehage 2

På gården får alle være med på å ta del i dyrestell som foring, rengjøring, børstning o.l., og oppleve et nært og tett forhold mellom mennesker og dyr i form av kos og prat. Barna blir nærmere kjent med høns, ender, kaniner, sauer og hester.

2019 september gardsbarnehage 3

Gården  grenser til sjøen, og har to nøst i gangavstand som barnehagen benytter. Det gir barna mulighet til å få delta i maritime aktiviteter og opplevelser. De følger livet i fjæra i alle årstidene, og høster mat fra sjøen og spise den.