Nettverk, aktivitet og ferdigheter

Ofte kan mennesker med utviklingshemming ha små og skjøre nettverk. Noen ganger kan det være nødvendig å kartlegge nettverket deres for å hjelpe den det gjelder å vedlikeholde og utvikle både nettverk og viktige relasjoner.

Kvalitet i hverdagen handler blant annet om muligheten til å følge sine interesser. Kartlegging av tjenestemottakers interesser kan hjelpe tjenesteyter å tilrettelegge for positive aktiviteter og opplevelser som personen har glede av.

Ferdighetene som kreves i hverdagslige praktiske aktiviteter kalles ADL-ferdigheter (Activities of Daily Living) eller selvhjelpsferdigheter. Kartlegging av praktiske ferdigheter gjør det mulig å vite hvilken hjelp, og hvor mye hjelp en person behøver i hverdagen for å kunne fungere mest mulig selvstendig og i tråd med egne ønsker. Kartlegging knyttet til ADL- ferdigheter må alltid ta høyde for både personens ferdigheter og motivasjon til å gjennomføre aktiviteten.

Diverse

Interessekartlegging

Ferdigheter i dagliglivets aktiviteter (ADL)

Grovkartlegging

Detaljkartlegging

Kontakt

Kontaktinfo

Daglig leder - Jarle Eknes
tlf: 90758685
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Org.nr: 984 257 503

Besøksadresse

Seljeveien 6
Løren
Oslo

Postadresse

Stiftelsen SOR
Seljeveien 6
0575 Oslo

Fakturaadresse

Stiftelsen SOR c/o
ASR Accounting AS
Postboks 1027
1803 Askim

EHF: 984257503

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.